Opskrifter » Alt Det Andet » Morgenmad » Morgenmadsstænger
Morgenmadsstænger opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Morgenmadsstænger:
* Græskar, solsikke, sesam
Tænd ovnen på 130°C og beklæd en lille bradepande eller et ildfast fad med bagepapir.
Varm den kondenserede mælk op i en stor gryde.
Bland alle de andre ingredienser i en anden stor gryde imens. Hæld den varme mælk over og rør grundigt rundt med en dejskraber.
Hæld blandingen i bradepanden og glat ud med dejskraberen, så overfladen bliver jævn.
Bag blandingen 1 time og lad den hvilke 15 minutter, inden du skærer den ud. Læg 4 snit på langs og 4 snit på tværs, så du får 16 stænger. Afkøl dem helt, inden du spiser dem.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.