Madkampen.dk » Ingredienser » Tranebær
Opskrifter på mad med Tranebær
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor tranebær indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Marineret Broccolisalat
Til 3-4 personer. Fjern de små blade på broccolien og skyl den. Del den herefter i mindre stykker (brug også stokken) og riv det fint . Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær det i små tern på ca. ½x½ cm. Pil løget og hak ...
-
Cookies på Glas
Den perfekte værtindegave :-) Kom ingredienserne i glasset i den ovenstående rækkefølge, så de danner nogle fine lag (bland mel, natron, bagepulver og vanillesukker inden de hældes i). Luk glasset, og kom en lille sløjfe på. S...
-
Rugboller med Kerner, Mandler & Chokolade
Dag 1: 1. Rør surdejen sammen, og kom den i et glas. Dæk med plastfilm, prik et par små huller i plasten. 2. Lad blandingen stå 2 dage ved køkkentemperatur. De skal dufte syrligt. Dag 3: 1. Rør surdej, hørfrø, solsikkekerner, ...
-
Sprød Kålsalat
Til 4 personer som tilbehør. Halvér kålen, fjern stokken og snit den halve kål fint. Drys kål med salt og sukker og lad den stå på køkkenbordet, men det øvrige tilberedes. Skær æblerne i tynde både og hak dild. Rør...
-
Frikadeller med Spidskålssalat
Ælt kødet med mælk, havregryn, æblemost, presset hvidløg og lidt samt og peber. Steg i olie som almindelige frikadeller. De kan evt. lunes færdige i ovnen ved 160°C i 5-8 minutter. Hæld de frosne bønner i en skål, og hæld k...
-
Müslibarer med Tranebær & Nødder
Hæld alle ingredienserne sammen og bland dem godt. Fordel massen i en lille bradepande beklædt med bagepapir og tryk det godt sammen. Sørg for at overfladen er jævn. Bag massen 1 time ved 130°C. Lad den køle af, og skær den så...
-
Guffe-Boller med Tranebær & Kerner
Rist frø og kerner på en tør pande, til de begynder at springe. Hæld dem over på en tallerken, og lad dem køle af. Opløs gæren i vandet, og rør A38 i. Tilsæt olie, salt, tranebær og fuldkornsmel, og rør til dejen er glat. ...
-
Boller med Frugt & Nødder
Til ca. 10 boller. Rør gæren ud i æblemosten. Hak hasselnødder, abrikoser og tranebær groft. Tilsæt dem samt resten af ingredienserne til dejen. Melet lidt ad gangen. Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur i 2 timer...
-
Coleslaw med Rosenkål og Honning-Sennepsdressing
Skræ roden af rosenkålene og fjern eventuelle brune yderblade. Snit dem i en foodprocessor eller med et rivejern (brug den side, der laver tynde skiver). Rist mandlerne ved middelvarme 3-4 minutter - rør rundt ind imellem. De skal ge...
-
Morgenmadsstænger
* Græskar, solsikke, sesam Tænd ovnen på 130°C og beklæd en lille bradepande eller et ildfast fad med bagepapir. Varm den kondenserede mælk op i en stor gryde. Bland alle de andre ingredienser i en anden stor gryde imens. Hæ...
-
Kalkunfrikadeller med Persillerodssauce
Hak tranebærrene groft. Rør kalkunkød, tranebær, grahamsmel, æg, timian, salt og peber sammen. Spæd med mælken, til farsen får en god lind konsistens. Varm margarinen op på en pande, form 20 frikadeller af farsen og steg d...