Madkampen.dk » Ingredienser » Kondenseret mælk
Opskrifter på mad med Kondenseret mælk
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor kondenseret mælk indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Bountykage med Friske Jordbær
Kom alle ingredienserne op i en skål og ælt det sammen til en ensartet masse. Kom bagepapir i en springform og kom dejen i bunden med en ske og jævn den ud. Sæt den på køl i ½ time. Tænd ovnen på 200°C og bag bunden midt i o...
-
Skildpadde Muffins
18-20 stk. Alle ingredienserne skal have stuetemperatur. Hak chokoladen groft og smelt det over vandbad - når det er smeltet, tages det af varmen. Lad det køle lidt af. Bland sukker og smør godt sammen - det skal have lidt samme...
-
Børnehavens Müslibar
Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt den kondenserede mælk, og rør godt sammen. Beklæd en firkantet springform med bagepapir i bunden. Smør siderne let. Pres din dej ned i formen og glat med en våd spartel. ...
-
Tærte med Chokolade & Valnødder
Smør tærteformen. Knus kiksene fint i en frysepose med en kagerulle eller kødhammer. Smelt 75 g af smørret, og rør det sammen med de knuste kiks. Pres kikseblandingen ud i bunden af tærteformen, og glat overfladen med bagside...
-
Chokolade- & karamelsnitte
Smelt smørret, bland det med farin, kokos og mel og ælt det grundigt sammen. Tryk dejen ud i et fad på ca. 20x20 cm. Bag bunden 12-15 minutter ved 175°C indtil den er lysebrun. Bland den kondenserede mælk, salt, smør og ahorn...
-
Red Bull Is
Flæk vanillestangen og skrab kornene ud. Rør dem i den kondenserede mælk. Bland herefter fløden i, og rør det godt sammen. Hæld blandingen på ismaskine, og kør til det får soft ice konsistens. Hæld derefter Red Bull i mens m...
-
Lynhurtig Is med Salt-Karamel
Kog dåsen med kondenseret mælk i ca. 3 timer. Vandet skal boble let hele tiden, og dåsen skal være dækket helt med vand under hele tiden. Lad karamellen køle helt af inden den tages ud af dåsen, og hældes i en skål. Vend kar...
-
Verdens Letteste Is
Pisk fløden til en blød skum, hvor der dannes små bølger på overfladen. Vend den kondenserede mælk i stille og roligt, så du ikke slår luften ud af flødeskummet. Tilsæt evt. smagsvarianter. Frys isen i minimum 6 timer. Serv...
-
Brownies med Saltkaramel
Smelt smør og chokolade i en stor skål over vandbad. Tag skålen af vandbadet, tilsæt farinen og pisk til alt er godt indarbejdet. Tilsæt mel, kakao og pisk det godt. Tilsæt til sidst æggene og pisk godt. Kom halvdelen af dej...
-
Karamelsnitter
Opvarm ovnen til 180°C og for en bageform med bagepapir. Kom kokosmel, farin, mel og bagepulver i en stor skål og rør det sammen. Rør derefter smeltet smør og vanilleessens i. Fordel dejen i formen, og try det fast. Bag bunden i ...
-
Chokolade Muffins med Karameloverraskelse
Kog dåsen med kondenseret mælk i 3 timer - vandet skal koge under hele kogetiden og dåsen SKAL være dækket af vand hele tiden. Så får du en lækker karamel. Pisk smør, mel, sukker, kakao og bagepulver sammen med en håndmixer. ...
-
Banoffee Pie med Valnøddebund
Sigt mel og flormelis ned i en stor skål. Kom de malede valnødder og smørternene i. Gnid smørret ind i melet med fingerspidserne, til det ligner brødkrummer. Bland 2-3 spsk koldt vand i med en kniv, for at samle dejen. Tilsæt evt. mer...
-
Hjemmelavet Snickers-bar
Klargør en lille bradepande med bagepapir. Smelt de 150 g chokolade over vandbad og hæld det i formen. Smør det ud, så det fylder det hele. Sæt det i køleskabet et par minutter. Smelt marshmellows over vandbad og tilsæt smørre...
-
Müslibarer med Tranebær & Nødder
Hæld alle ingredienserne sammen og bland dem godt. Fordel massen i en lille bradepande beklædt med bagepapir og tryk det godt sammen. Sørg for at overfladen er jævn. Bag massen 1 time ved 130°C. Lad den køle af, og skær den så...
-
Brownie med Karamel
Tænd ovnen på 180°. Smelt smørret og chokoladen sammen i en lille kasserolle, og lad blandingen køle af. Pisk æg, sukker og vanillesukker lyst og luftigt. Tilsæt den lune chokoladeblanding, og bland det sammen. Tilsæt ti...
-
Weekend Fristelser med Karamel
20-24 stykker. Bland alle ingredienserne til bunden godt sammen. Tryk blandingen ned i en bradepande (ca. 17x27) beklædt med bagepapir og bag bunden i en forvarmet ovn ved 180°C i 10 minutter. Alle ingredienserne til fyldet komme...
-
Banoffee Pie
Allerførst skal den kondenserede mælk koges til karamel. Den skal koges i en gryde med en karklud i bunden 3-4 timer. Dåsen skal hele tiden være dækket af vand. Du kan godt lave karamellem i forvejen, bare stil den i køleskabet til...
-
Karameltærte med Hasselnødder
8-10 personer. Tænd ovnen på 150°C og smør et tærtefad. Bland mel, rørsukker og bagepulver og tilsæt smeltet smør. Rør det sammen. Dejen skal være smuldrene. Pres dejen ned i tærtefadet. Bland kondenseret mælk, brun ...
-
Abrikos Is
Rør kondenseret mælk, fløde, mælk og vanillekorn sammen og kom massen i ismaskinen. Lad isen køre i 20 minutter. Skyl abrikoserne, fjern skrællen og stenen og skær dem i mindre stykker. Blend dem, til du får en fin masse. ...
-
Chokoladekage med Havsalt & Karamel
Smelt smørret og rør de øvrige ingredienser til dejen heri. Hæld 2/3 af dejen i et ildfast fad beklædt med bagepapir. Bag kagen i 30 minutter ved 175°C, til den lige har sat sig. Imens laves karamellen. Kom smør, kondensere...
-
Key Lime Pie
Forvarm ovnen til 160°C. Smør et tærtefad på 23 cm i diameter let med smør. Kom kiks, flormelis og kanel i en foodprocessor og blend til fine krummer - pas på ikke at blende det helt til pulver. Tilsæt smørret og blend igen ko...
-
Banankaramelpie
Stil de uåbnede dåser kondenseret mælk i en stor gryde, og hæld tilstrækkelig med vand på til at det dækker. Bring vandet i kog, skru ned for blusset og lad det simre i 2 timer. Fyld op med ekstra vand undervejs, så dåserne hele...
-
Morgenmadsstænger
* Græskar, solsikke, sesam Tænd ovnen på 130°C og beklæd en lille bradepande eller et ildfast fad med bagepapir. Varm den kondenserede mælk op i en stor gryde. Bland alle de andre ingredienser i en anden stor gryde imens. Hæ...
-
Banoffie Pie
8 personer. Til valnøddedejen sigtes mel og flormelis ned i en stor skål. Valnødder og smør kommes i, og smørret gnides ind i melet med fingerspdserne, indtil det ligner brødkrummer. Bland 2-3 spsk koldt vand i med en kniv, for at ...