Opskrifter » Bagværk » Boller » Bløde & Saftige Havregrynsboller
Bløde & Saftige Havregrynsboller opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Bløde & Saftige Havregrynsboller:
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt de øvrige ingredienser - hvedemel så meget du synes dejen kan tage. Dejen skal være lidt klistret ved første hævning.
Lad dejen hæve 45 minutter tildækket.
Slå dejen ned, og skær boller af den størrelse du ønsker. Form bollerne og pensl med lidt vand eller æg og drys med havregryn. Lad bollerne hæve ca. 20 minutter inden du bager dem ved 230°C (varmluft) i 12-14 minutter (de puffer op og får en lækker skorpe).
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.