Opskrifter » Bagværk » Boller » Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt
Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fuldkornsboller med skyr & yoghurt:
- 100 g solsikkekerner
- 10 g gær
- 1 dl æblejuice
- 2 dl skyr
- 2 dl yoghurt naturel
- 1 spsk rapsolie
- 1 spsk akaciehonning
- 250 g hvedemel
- 250 g fuldkornshvedemel
- 1 spsk salt
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt:
Rist solsikkekernerne på en tør pande, og hak dem groft.
Rør gæren ud i æblejuicen. Kom surmælksprodukter, olie og honning ved og rør det til en jævn masse.
Bland mel og salt og rør det i dejen sammen med solsikkekernerne.
Kom dejen i en skål med låg og stil det på køl i 8 timer (men dejen kan holde sig længere). Man kan bage alle bollerne, eller tage lidt af dejen hver dag i op til 5 dage. Dejen bliver kun bedre og bedre.
Tag dejen ud og form 10 boller, som lægges på en bageplade med bagepapir. Bag bollerne ved 200°C i 15 minutter.