Opskrifter » Bagværk » Boller » Brunsvigerboller


Print opskriften på Brunsvigerboller Print opskrift

Del på Facebook

Brunsvigerboller opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave brunsvigerboller:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Brunsvigerboller:

Smelt smørret i en gryde. Hæld det derefter over i en skål, og tilsæt sukker, salt og æg. Pisk det godt sammen.

Lun mælken og opløs gæren heri. Hæld det nu over i skålen sammen med de andre ting. Rør til sidst melet i, lidt ad gangen. Gem lidt mel til bordet.

Når dejen æltes, så brug hænderne de sidste 5 minutter. Dejen skal være klistret.

Stil dejen til hævning i ca. 40 minutter, til dobbelt størrelse.

Lav imens remoncen. Rør blødt smør og farin sammen.

Når dejen er færdighævet, laves bollerne. Try et hul i hver bolle, så de ligner en fuglerede. Læg 1 tsk remonce i hver bolle, og tryk bollen lidt sammen om remoncen.

Pisk et æg sammen, og pensl bollerne. Drys til sidst med kanel

Bag bollerne i en forvarmet ovn i 10-15 minutter ved 200°C.

Brunsvigerboller opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Brunsvigerboller Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Sandwichboller Koldthævede Boller med Havregryn Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt Gulerodsboller med Havregryn Lette Boller med Æble & Sesamfrø Jettes Gulerodsbrud