Opskrifter » Bagværk » Boller » Jettes Gulerodsbrud
Jettes Gulerodsbrud opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
SÃ¥dan laver du Jettes Gulerodsbrud:
Giver ca. 12 stk.
Smelt margarine og lidt af mælken i en gryde. Hæld det sidste mælk i. Mærk efter, det må kun være lunt. Hæld det i en skål.
Smuldr gæren i margarine/mælkeblandingen. Tilsæt sukker, salt og æg. Rør rundt.
Tilsæt så gulerødder og solsikkekerner, og rør rundt.
Tilsæt melet lidt ad gangen, og ælt det godt.
Lad det hæve i 1 time.
Lav boller, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lav ca. 12 stk. Lad dem efterhæve i 30 minutter. Pensl med sammenpisket æg og bag dem i 10-15 minutter ved 200°C