Opskrifter » Bagværk » Boller » Burgerboller II
Burgerboller II opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Burgerboller II:
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen, til den er smidig.
Sæt dejen til hævning tildækket et lunt sted ca. 1 time.
Slå dejen ned på et meldrysset bord og tril den til en pølse, som særes i 12 stykker.
Form stykerne til store boller. Tryk bollerne flade med håndfladen og læg dem på en plade med bagepapir. Lad dem efterhæve et lunt sted 10-15 minutter.
Tænd ovnen på 200°C. Pensl med æg og drys med sesamfrø.
Bag burgerbollerne midt i ovnen i 20-25 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.