Opskrifter » Bagværk » Boller » Lette Boller med Æble & Sesamfrø
Lette Boller med Æble & Sesamfrø opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Lette Boller med Æble & Sesamfrø:
Smuldr gæren i en skål. Hæld mælken over og rør, til gæren er opløst.
Bland salt, sukker og sesam og rør det i sammen med æblerne.
Rør smørret i sammen med det let sammenpiskede æg og vend de 275 g mel i, til det bliver en lind, let dej.
Drys de resterende 25 g mel på toppen og lad dejen hæve på et lunt sted i 30 minutter.
Slå dejen sammen (den skal være lind) og form den til 12 boller, der stilles på en bageplade belagt med bagepapir. Lad dem hæve 30 minutter.
Bag bollerne på næstnederste rille ved 175°C i 16-18 minutter. Køl af på en bagerist.