Opskrifter » Bagværk » Boller » Havregrynsboller med Hytteost
Havregrynsboller med Hytteost opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Havregrynsboller med Hytteost:
Bland 5 dl vand og havregryn og lad det trække i 10 minutter.
Opløs gæren i de sidste 2 dl vand.
Rør alle ingredienserne sammen med en grydeske - det skal ikke æltes.
Lad dejen hæve lunt i 1 time.
Læg klatter af dej på en bageplade med bagepapir - brug 1 grydeske og en spiseske. Du kan også bruge hænderne, men husk at dyppe i lidt vand, da det er lidt klistret.
Lad bollerne efterhæve i 20 minutter inden de bages ved 200°C i 20 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.