Opskrifter » Bagværk » Boller » Havregrynsboller med Hytteost


Print opskriften på Havregrynsboller med Hytteost Print opskrift

Del på Facebook

Havregrynsboller med Hytteost opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave havregrynsboller med hytteost:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Havregrynsboller med Hytteost:

Bland 5 dl vand og havregryn og lad det trække i 10 minutter.

Opløs gæren i de sidste 2 dl vand.

Rør alle ingredienserne sammen med en grydeske - det skal ikke æltes.

Lad dejen hæve lunt i 1 time.

Læg klatter af dej på en bageplade med bagepapir - brug 1 grydeske og en spiseske. Du kan også bruge hænderne, men husk at dyppe i lidt vand, da det er lidt klistret.

Lad bollerne efterhæve i 20 minutter inden de bages ved 200°C i 20 minutter.

Havregrynsboller med Hytteost opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Havregrynsboller med Hytteost Print opskrift

Andre spændende opskrifter i boller kategorien

Højhastigheds Boller Sprøde Langtidshævede Morgenboller Danskvandsboller Fuldkornsboller med Skyr & Yoghurt Boller til Sliders Sandwichboller