Opskrifter » Bagværk » Boller » Hurtige Kartoffelboller
Hurtige Kartoffelboller opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Hurtige Kartoffelboller:
Kog kartoflerne godt møre og blend dem sammen med kartoffelvandet, hvorefter massen nedkøles til stuetemperatur.
Bland alle ingredienser i en stor skål og ælt dejen grundigt, til den er lind.
Lad dejen hæve i 45 minutter, slå den ned i skålen og lad den efterhæve i ca. 15 minutter.
Dejen formes til 24 boller og pensles med æg for at give dem en fin gylden farve.
Bag bollerne ved 240°c i 15 minutter og skru herefter ned til 200°c i de resterende 15 minutter.
Der kan eksperimenteres med forskellige smagsvarianter ved at tilføre soltørrede tomater, timian, oregano, solsikkekerner eller andet.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.