Opskrifter » Bagværk » Boller » Morgenboller
Morgenboller opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Morgenboller:
10-15 stk.
Aftenen før:
Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt, olie, honning og havregryn. Rør hvedemelet i dejen lidt efter lidt, og rør til dejen er glat.
Dæk dejen med film og sæt den i køleskabet natten over.
Næste morgen:
Tag dejen ud af køleskabet.Sæt dejen i den ønskede størrelse klatter på en plade med bagepapir. Brug 2 skeer.
Pensl bollerne med vand og drys dem med birkes, müsli eller sesamfrø.
Lad bollerne efterhæve 30 minutter mens ovnen forvarmes til 225°C (varmluft 210°C).
Bag bollerne midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.