Opskrifter » Bagværk » Boller » Nemme Ciabattaboller
Nemme Ciabattaboller opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Nemme Ciabattaboller:
14 stk.
Bland gær, vand og salt og tilsæt durummelet. Bliv ved med at røre rundt, til melet er opløst.
Tilsæt derefter hvedemelet, og rør, til dejen er ensartet. Den skal stadig være våd.
Dæk dejen til, og sæt den i køleskabet natten over. Tag den ud næste morgen, og vend dejen ud på et køkkenbord, du har sigtet lidt hvedemel udover.
Sigt durummel over dejen.
Brug en spatel eller dejspade til at skære dejen ud, og flyt forsigtigt bollerne over på en bageplade beklædt med bagepapir.
Tænd ovnen på 240°C og vent til ovnen er helt varm.
Bag bollerne midt i ovnen i ca. 20 minutter, så de får en gylden og sprød skorpe. Sæt en kop vand i bunden af ovnen, lige når du har sat bollerne ind. Det giver den dejlig sej skorpe.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.