Opskrifter » Bagværk » Boller » Valnøddeboller
Valnøddeboller opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave valnøddeboller:
- 25 g gær
- 5 dl lunkent vand
- ½ dl tykmælk
- 1 dl havregryn samt lidt salt
- 2 dl hakkede valnødder
- Ca. 5 dl hvedemel
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Valnøddeboller:
Opløs gæren i vandet.
Rør salt, tykmælk, havregryn og valnødder i.
Tilsæt melet lidt efter lidt, indtil dejen er lind og slipper. Lad dejen hæve ca. 1 time ved stuetemperatur.
Form ca. 20 boller og lad dem hæve 30 minutter. Bag bollerne i ca. 30 minutter ved 175°
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.