Opskrifter » Bagværk » Bradepandekager » Alletiders Mumse Chokoladekage
Alletiders Mumse Chokoladekage opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Alletiders Mumse Chokoladekage:
Sigt de tørre ingredienser sammen i en skål.
Kom æg, smeltet smør og vand i og pisk godt med en håndmixer.
Hæld dejen i en bradepande (ca. 23x33 cm) og bag kagen på nederste rille i ca. 35 minutter ved 170°C (almindelig ovn). Det er vigtigt, at kagen ikke bages for meget - den må gerne være lidt klæg i midten, så er den bedst.
Bland kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk til en tyk blanding. Sør for at røre godt. Smør glasuren på kagen, når den er kold.
Tip: Denne portion er til en mellem bradepande, hvis du bruger ovnens, skal du lave dobbelt portion. Kagen bliver kun bedre af at komme i fryseren en tur.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.