Opskrifter » Bagværk » Kager » Bløde Luftige Kanelsnegle
Bløde Luftige Kanelsnegle opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Bløde Luftige Kanelsnegle:
Rør gæren ud i mælken. Tilsæt sukker, salt, æg og olie.
Tilsæt melet lidt ad gangen, og rør til dejen er blød og smidig (ca. 5 minutter). Lad dejen hæve 20 minutter.
Rør ingredienserne til fyldet sammen.
Rul dejen ud til et rektangel, og smør sukkermassen på. Rul sammen på den lange led, og skær ca. 13 tykke skiver.
Læg enkeltvis skiverne i bageringe eller læg dem tæt sammen i en form/bageplade.
Bag sneglene ved 180°C varmluft i 16-17 minutter.
Pynt med glasur, når kagerne er afkølet.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.