Opskrifter » Bagværk » Kager » Kransekage


Print opskriften på Kransekage Print opskrift

Del på Facebook

Kransekage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kransekage:



Opskrift indsendt af


Kransekage opskrift

SÃ¥dan laver du Kransekage:

Til ca. 16 stk.

Kransekage:
Rør rørsukker og æggehvide sammen. Lad det trække ca. 1 time for at opløse sukkeret helt. Sukkerhviden æltes ind i marcipanen lidt efter lidt til massen er ensartet.

Kransekagemassen fyldes i en stofsprøjtepose med trekantet tylle, og sprøjtes ud på en bageplade beklædt med bagepapir, til lige store kransekager á ca. 50 g.

Lad kagerne lufttørre ½ time, før de rettes op med hænderne. Med en lille smule vand på fingrene, formes de tørrede kager nu til fine ensartede kransekager. Bages ved 200°C til de er gyldne (ca. 8-10 minutter) og afkøles derefter.

Glasur:
Sigt flormelisen i en skål og kom en anelse pasteuriseret æggehvide i, mens glasuren piskes luftig og hvid med en håndmikser.

Bemærk at glasuren kun skal være lige nøjagtig så flydende, at man kan sprøjte den, men at den heller ikke må flyde sammen, når der røres i den.

Glasuren kommes i et lille kornet, (trekantet stykke bagepapir, foldet til et kræmmerhus) og der sprøjtes de klassiske striber på de afkølede kager.

Print opskriften på Kransekage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Havregrynskage med Nougat Overtræk Rabarber Crumble med Mandler Brownies Snaskede & Svampede Kanelsnegle Walesstang Svampet Luksus Chokoladekage