Opskrifter » Bagværk » Kager » Choko Gifler
Choko Gifler opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Choko Gifler:
Bland alle ingredienserne til choko-cremen godt. Rør, til der ingen klumper af, og stil det på køl.
Rør de 2 æggeblommer med sukkeret og bland det sammen med halvdelen af mælken.
Varm den anden halvdel mælk lidt op, og opløs gæren heri.
Hæld mælk og gær sammen med melet og derefter æggeblandingen og de resterende ingredienser.
Ælt dejen godt sammen og stilles til hævning, til det har ca. dobbelt størrelse.
Del dejen i 8 lige store stykker, og rul dem til aflange, firkantede stykker og pensl dem med chokocremen. Rul dem til horn og pensl med letsammenpiskede æggehvider.
Bag hornene ved 175°V (almindelig ovn) i ca. 25 minutter. Stil en lille skål med vand ind i ovnen, så de bliver fugtige og lækre.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.