Opskrifter » Bagværk » Kager » Rabarberroulade


Print opskriften på Rabarberroulade Print opskrift

Del på Facebook

Rabarberroulade opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave rabarberroulade:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Rabarberroulade:

Tænd ovnen på 200°C

Rens rabarberne og skær dem i skiver og vend dem med sukker. Læg rabarberstykkerne i et smurt, ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter.

Læg husblasen i blød i koldt vand. Tag rabarberne ud af ovnen. Knug vandet af husblasen og smelt den i rabarberne. Lad rabarberne køle af. Skru ovnen op på 250°C.

Pisk æg og sukker meget luftigt med en håndmixer. Sigt hvedemel og kartoffelmel og bagepulver sammen, og vend det i.

Fordel dejen på et stykke bagepapir i en bradepande, og bag bunden i ca. 5 minutter. Vend kagen ud på et stykke sukkerdrysset papir, dæk den med et fugtigt klæde, og lad den afkøle.

Bland creme fraiche, piskefløde, flormelis og vanille i en skål, og pisk det til skum. Vend forsigtigt rabarberne i cremen.

Træk bagepapiret af rouladebunden og bred rabarbercreme ud på den. Rul rouladen sammen, og stil den koldt indtil servering.

Rabarberroulade opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Rabarberroulade Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Bananroulade (marengs) Amerikanske Brownies Brownie med Nutella Svampet Luksus Chokoladekage Mosters Triple Heart Attack Havregrynskage med Nougat Overtræk