Opskrifter » Bagværk » Kager » Upside-Down Rabarberkage
Upside-Down Rabarberkage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave upside-down rabarberkage:
- 25 g smeltet smør
- 75 g farin
- 350 g rabarber
- 75 g smør
- 75 g sukker
- 2 æg
- 150 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk stødt anis (eller kanel)
- 3/4 dl kærnemælk
- Tilbehør:
- Creme fraiche
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Upside-Down Rabarberkage:
Rør smeltet smør og farin sammen og fordel det i bunden af en form (ca. 20x20cm).
Vask rabarberne, snit dem i 3 cm lange stykker og læg dem i formen.
Pisk smør og sukker luftigt og pisk æggene i.
Sigt de tørre ingredienser sammen og vend dem i dejen. Tilsæt kærnemælk og hæld dejen over rabarberne.
Bag kagen ved 175°C i ca 35 minutter. Prøv med en kødnål, om den er gennembagt.
Lad kagen afkøle 10 minutter før den løsnes fra formen og vendes ud på et fad. Serveres med en klat creme fraiche.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.