Opskrifter » Bagværk » Kager » Vandbakkelser
Vandbakkelser opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave vandbakkelser:
- 2 dl vand
- 75 g margarine
- 100 g hvedemel
- 3 æg
- Margarine
- Fyld og pynt:
- 1½-2 dl piskefløde
- ½-1 spsk vanillesukker
- Flormelis
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Vandbakkelser:
Kog vand og fedtstof op. Kom melet i og rør godt til dejen slipper gryden.
Tilsæt æggene og rør i dejen, til den er svalet godt af.
Sæt dejen med 2 skeer eller sprøjt den ud på en smurt bageplade. Bag kagerne, til de er lette, luftige og gyldne, ca. 25 minutter ved 210°C. HUSK, at ovndøren ikke må åbnes de første 15 minutter, da de ellers falder sammen.
Sval vandbakkelserne af. Skær et låg af og fyld dem med flødeskum, smagt til med vanillesukker. Sigt lidt flormelis over de fyldte kager.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.