Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Grove Pitabrød
Grove Pitabrød opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Grove Pitabrød:
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, honning og olie.
Rør grahamsmelet og det meste af hvedemelet i, og rør dejen godt sammen. Der skal ikke for meget mel i, kun sådan at dejen er smidig og slipper let. Lad dejen hæve under et klæde i mindst 1 time.
Tænd ovnen på 275°C. Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord. Del den i 6 lige store stykker, der trilles til boller og trykkes flade med hånden til runde, 1 cm tykke brød.
Vend brødene i mel, og lad dem efterhæve til dobbelt størrelse på en smurt bageplade under et klæde.
Bag brødene i 10 minutter midt i ovnen, og lad dem køle af på en bagerist.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.