Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Rugbrødsmuffins med Chokolade
Rugbrødsmuffins med Chokolade opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave rugbrødsmuffins med chokolade:
- 25 g gær
- ½ liter lunkent vand
- 400 g Amo Fuldkorns Rugbrød (bageblanding)
- 125 g durumhvedemel
- 150 g mørk chokolade
- Evt. rosiner
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Rugbrødsmuffins med Chokolade:
15-20 stk.
Opløs gæren i det lunkne vand.
Rør rugbrødsblandingen og hvedemelet i, og rør det godt sammen, gerne i 10 minutter og på maskine, hvis du har.
Hak chokoladen grodt, og vend den i sammen med rosinerne.
Kom bagepapir i faste muffinforme, og fordel dejen. Lad dem hæve i 50 minutter tildækket.
Bag dem på nederste rille i en 200°C varm ovn i 16-20 minutter alt efter størrelse.
Afkøl rugbrødskagerne let, og vip dem ud af formen.
Kan fryses eller opbevares i plastpose.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.