Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Skinkeboller med Krydderurter
Skinkeboller med Krydderurter opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Skinkeboller med Krydderurter:
Rør gæren ud i vandet.
Rør salt og sukker ud i mælken og rør æggene i.
Bland gær, æg og mel og ælt dejen 5-10 minutter. Ælt de hakkede krydderurter i dejen, og læg den i en rummelig skål og dæk med et fugtigt klæde. Lad den hæve et lunt sted til dobbelt størrelse ca. 1 time.
Træk dejen op af skålen, lad den falde sammen og hæve til dobbelt størrelse igen (ca. 1 time).
Ælt skinke og ost i dejen, og del den i 20 lige store stykker. Form dem til boller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Dæk bollerne med et fugtigt viskestykke, og lad dem hæve ca. 1 time.
Pensl (evt.) med sammenpisket æg og sæt pladen i en 225°C varm ovn i ca. 12 minutter. Lad bollerne afkøle på en rist.
Lækre i madpakken.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.