Opskrifter » Bagværk » Muffins & Cupcakes » Æblemuffins med Marcipan & Lakrids
Æblemuffins med Marcipan & Lakrids opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave Æblemuffins med marcipan & lakrids:
- 110 g margarine
- 100 g rørsukker
- 100 g brun farin
- 3 æg
- 150 g marcipan
- 150 g hvedemel
- 3 tsk vanillesukker
- 1 tsk bagepulver
- 2 spsk lakridspulver
- 2 store æbler
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Æblemuffins med Marcipan & Lakrids:
12-15 stk.
Tænd ovnen på 180°C
Smelt margarinen i ovnen, mens den varmer op. Brug en lille ovnfast skål. Lad det køle lidt af.
Pisk æg og sukker godt sammen. Riv marcipanen ned i æggemassen, og pisk det godt sammen.
Tilsæt den afkølede margarine og pisk igen.
Bland mel, bagepulver, vanillesukker og 1 spsk lakridspulver sammen og sigt det i dejen. Rør det sammen med en ske.
Skræl æblerne, fjern kernehus og skær dem i små stykker. Vend æblestykkerne og 1 spsk lakridspulver i dejen. Rør forsigtigt rundt.
Kom dejen i store papirmuffinsforme og stil dem i faste muffinsforme.
Bages i ca. 25 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.