Opskrifter » Bagværk » Muffins & Cupcakes » Makronmuffins med Appelsin Cream Cheese Frosting
Makronmuffins med Appelsin Cream Cheese Frosting opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave makronmuffins med appelsin cream cheese frosting:
- 3 æg
- 175 g rørsukker
- 125 g mel
- 1 tsk vanillesukker
- 100 g smeltet smør
- 100 g hakket chokolade
- 100 g knuste makroner
- Frosting:
- 250 g flormelis
- 200 g naturel flødeost
- 35 g smør
- Saften af ½-1 appelsin
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Makronmuffins med Appelsin Cream Cheese Frosting:
Pisk æg og sukker luftigt.
Bland vanillesukker og mel i og rør godt.
Tilsæt smør.
Vend makroner og chokolade i med en dejskraber.
Fordel dejen i små muffinsforme og bag dem ved 200°C i ca. 10 minutter. Lad dem køle af.
Pisk alle ingredienserne til toppingen sammen med en håndmixer til det er luftigt.
Hæld toppingen i en sprøjtepose og kom det på kagerne.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.