Opskrifter » Bagværk » Tærter » American Pie med Vanilleis


Print opskriften på American Pie med Vanilleis Print opskrift

Del på Facebook

American Pie med Vanilleis opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave american pie med vanilleis:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du American Pie med Vanilleis:

Skær smøret i små stykker og smuldr det i melet. Tilsæt æg og sukker. Saml dejen hurtigt. Du skal ikke ælte dejen. Derefter stilles tærtedejen på køl.

Beklæd den smurte tærteform med tærtedejen, og forbag tærtebunden i ca. 10 minutter ved 180°C, eller indtil den er gylden.

Den revne marcipan røres sammen med æg, mælk og hvedemel. Skræl æblerne og fjern kernehuset.

Marcipanmassen fordeles på den forbagte tærtebund og æblerne skæres i tynde skiver. Læg æbleskiverne i et fint mønster ovenpå massen. Til sidst drysses tærten med rørsukker.

Tærten bages i ca. 30 minutter ved 175°C, eller indtil æblerne bliver mørke i kanten og marcipanmassen er gylden.

Servers med god vanilieis og evt. lidt tørristede hakkede nødder.

Set i "Til Middag Hos Andreas Bo Pedersen"

American Pie med Vanilleis opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på American Pie med Vanilleis Print opskrift

Andre spændende opskrifter i tærter kategorien

Jordbærtærte Pæretærte Banoffee Pie med Valnøddebund Hindbærtærte Æbletærte med Mandellåg Nøddekage med Hindbær/Kiwi & Rørt Is