Opskrifter » Bagværk » Tærter
Tærter
46 retter fundet i Tærter kategorien.
-
Pæretærte
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Bland sukker, vanillesukker og ingefær i. Saml dejen hurtigt med æg og vand. Læg dejen koldt i 1 time. Smør en tærteform eller springform (ca. 23cm i diameter). Del dej...
-
Æbletærte med Mandellåg
6-8 pers. Skræl æblerne, skær dem i kvarte og fjern kernehuset. Skær æblerne i både, og læg dem i et fladt, ovnfast fad eller en tærteform. Drys lidt sukker over æblerne. Rør smør og sukker godt. Tilsæt hele æg, mel...
-
Jordbærtærte
Rør ingredienserne til mørdejen sammen - du må ikke arbejde for meget med den - stilles på køl i 1 time. Dejen rulles og lægges i et tærtefad. Ingredienserne til marcipanfyldet blandes sammen, og lægges ovenpå mørdejen. Bage...
-
Mississippi Mud Pie
8 personer. Start med dejen: Sigt mel og kako sammen i en skål. Gnid smørret ind i melet med fingerspidserne, til det ligner smuldret brødkrumme. Tilsæt flormelissen og tilstrækkeligt med vand, til at det hurtigt kan samles til en f...
-
Nøddekage med Hindbær/Kiwi & Rørt Is
Nødderne males. Æggehviderne piskes stive og sukkeret piskes i. Heri blandes de malede nøddekerner helt ind i dejen. Smør en spring- eller randform (24cm) . Massen kommes i og sættes i en 150-160°C varm ovn i ca. 50 minutter....
-
Hindbærtærte
Æg og sukker piskes godt med en håndmixer til det bliver næsten hvidt. Melet piskes let i. En tærteform (ca. 25cm i diameter) smøres godt (man kan evt. hakke nogle mandler og ligge i bunden) inden dejen hældes i og hindbærren...
-
Tærte med Chokolade & Makrontop
Tænd ovnen på 175°C. Smør et tærtefad grundigt (28 cm i diameter) Bund: Bland mel, bagepulver og rørsukker. Skær smørret i tern og smuldr det ind i melblandingen enten med håndkraft eller i en køkkenmaskine. Tilsæt æggeblo...
-
Tærte med Chokolade & Valnødder
Smør tærteformen. Knus kiksene fint i en frysepose med en kagerulle eller kødhammer. Smelt 75 g af smørret, og rør det sammen med de knuste kiks. Pres kikseblandingen ud i bunden af tærteformen, og glat overfladen med bagside...
-
Nem Hindbærtærte
Rør margarine og sukker sammen. Pisk ægget i og til sidst mel og bagepulver. Læg dejen ud i bunden af en tærteform, og læg derpå bærrene. Rør ingredienserne til fyldet sammen, og hæld det over bærrene. Bag tærten ved 200°...
-
Banoffee Pie med Valnøddebund
Sigt mel og flormelis ned i en stor skål. Kom de malede valnødder og smørternene i. Gnid smørret ind i melet med fingerspidserne, til det ligner brødkrummer. Bland 2-3 spsk koldt vand i med en kniv, for at samle dejen. Tilsæt evt. mer...
-
Frossen Key Lime Pie
For en springform med bagepapir. Bland ingredienserne til dejen, og tryk den fast i bunden af formen og lidt op ad siden. Bag bunden i 10 minutter ved 175°C (alm. ovn) og lad den køle af. Rør æggeblommer, sukker og limesaft sammen...
-
Banoffee Pie
Allerførst skal den kondenserede mælk koges til karamel. Den skal koges i en gryde med en karklud i bunden 3-4 timer. Dåsen skal hele tiden være dækket af vand. Du kan godt lave karamellem i forvejen, bare stil den i køleskabet til...
-
Karameltærte med Hasselnødder
8-10 personer. Tænd ovnen på 150°C og smør et tærtefad. Bland mel, rørsukker og bagepulver og tilsæt smeltet smør. Rør det sammen. Dejen skal være smuldrene. Pres dejen ned i tærtefadet. Bland kondenseret mælk, brun ...
-
Jordbærtærte med Havregryn & Nutella
Rør havregryn, farin og smør sammen, og fordel det i et tærtefad. Bag bunden i ovnen i 12 minutter ved 200°C. Lad den køle af. Smør den afkølede bund med Nutella. Pisk fløden stiv, og vend den med den græske yoghurt. Smag...
-
Nem Sommerjordbærtærte
Bland mel, sukker og smør til en smuldret masse og saml den med koldt vand. Rul dejen ud og pres den i en tærteform. Forbag bunden med sølvpapir langs kanten, så den ikke skrider ned i 10 minutter ved 200°C Rør alle ingredienser...
-
Grov Tærtedej
Hæld melet i en skål. Skær smørret i tern, og smuldr det i melet, til der ikke er store tilbage. Tilsæt vandet, og rør til dejen hænger sammen. Stil dejen på køl mindst 1 time. Rulles ud til tærte eller madtærte. Hvid...
-
Tærtedej
Bland mel og smør, skåret i mindre stykker sammen, brug gerne en foodprocessor. Tilsæt vandet, og ælt det hurtigt sammen til en sammenhængende dej (dejen kan sagtens opbevares i plastikpose i køleskabet til næste dag). Tryk e...
-
Hindbærtærte
Æg og sukker piskes godt med en håndmixer til det bliver næsten hvidt. Melet piskes let i. En tærteform (ca. 25cm i diameter) smøres godt (man kan evt. hakke nogle mandler og ligge i bunden) inden dejen hældes i og hindbærren...
-
Key Lime Pie
Forvarm ovnen til 160°C. Smør et tærtefad på 23 cm i diameter let med smør. Kom kiks, flormelis og kanel i en foodprocessor og blend til fine krummer - pas på ikke at blende det helt til pulver. Tilsæt smørret og blend igen ko...
-
Citron-Marengs Tærte
Start med bunden: Sigt melet ned i en skål. Gnid smørret ind i melet med fingerspidserne, til det ligner smuldret brødkrumme. Tilsæt resten af ingredienserne til dejen. Ælt det hele raskt sammen på et meldrysset bord. Pak dejen ind i ...
-
Chokoladetærte med Knas
8 personer. Start med dejen: Sigt melet ned i en stor skål. Gnid smørret ind i melet med fingerspidserne, til det ligner smuldret brødkrumme. Tilsæt flormelis og saml dejen med æggeblommen og lidt vand. Vend dejen ud på et meldryss...
-
Chokoladetærte med Marengs
6 personer. Start med dejen: Sigt mel og salt ned i en skål. Pisk smør og sukker skummende i en anden skål. Sigt halvdelen af melet ned i smørcremen, vend det i, rør æggeblommerne i og slut af med resten af melet. Saml det raskt ti...
-
Banankaramelpie
Stil de uåbnede dåser kondenseret mælk i en stor gryde, og hæld tilstrækkelig med vand på til at det dækker. Bring vandet i kog, skru ned for blusset og lad det simre i 2 timer. Fyld op med ekstra vand undervejs, så dåserne hele...
-
Cremetærte
Sigt mel og salt ned i en stor skål. Tilsæt smør og flormelis. Gnid smørret ind i melet med fingerspidserne, til det ligner smuldret brødkrumme. Tilsæt vand og saml det hele til en fast dej. Pak dejen ind i film og lad den hvile kold...
-
Mississippi Mud Pie
8 personer. Start med dejen: Sigt mel og kako sammen i en skål. Gnid smørret ind i melet med fingerspidserne, til det ligner smuldret brødkrumme. Tilsæt flormelissen og tilstrækkeligt med vand, til at det hurtigt kan samles til en f...
-
Æbletærte med Mandellåg
6-8 pers. Skræl æblerne, skær dem i kvarte og fjern kernehuset. Skær æblerne i både, og læg dem i et fladt, ovnfast fad eller en tærteform. Drys lidt sukker over æblerne. Rør smør og sukker godt. Tilsæt hele æg, mel...
-
Jordbærtærte
Rør ingredienserne til mørdejen sammen - du må ikke arbejde for meget med den - stilles på køl i 1 time. Dejen rulles og lægges i et tærtefad. Ingredienserne til marcipanfyldet blandes sammen, og lægges ovenpå mørdejen. Bage...
-
Banoffie Pie
8 personer. Til valnøddedejen sigtes mel og flormelis ned i en stor skål. Valnødder og smør kommes i, og smørret gnides ind i melet med fingerspdserne, indtil det ligner brødkrummer. Bland 2-3 spsk koldt vand i med en kniv, for at ...
-
Lun Æbletærte
6 personer. Forvarm ovnen til 180°C. Sigt melet ned i en stor skål, kom smørret i, og gnid det ind i melet med fingerspidserne, indtil det ligner brødkrummer. Tilsæt æggeblomme og det meste af vandet, og bland til en fast dej. ...
-
Rabarbertærte med Smuldredej
Skyl og rens rabarberne. Skær dem i mindre stykker. Bland rabarber, kartoffelmel, kanel og flormelis sammen og kom det i en ovnfast tærteform. Bland havregryn, mel og flormelis sammen i en skål. Skær smørret i mindre stykker og s...
-
Schweizisk Nøddekage
Dej: Margarine og sukker røres blødt. Æg og salt røres i. Melet tilsættes og æltes ind i dejen. Dejen hviler mindst 1 time. Fyld: Sukkeret smeltes i en gryde, varmes til det er gyldent og tages fra varmen. Vanlødder og...
-
Bananpie
Smuldr småkager og bananchips. Smelt fedtstoffet og bland det med kager og bananchips. Tryk dejen ud i en form (24 cm i diamter). Stil formen i køleskabet. Riv chokoladen groft. Pisk cremen igennem og rør den revne chokolade i. Bla...
-
Fransk Citrontærte
Sæt ovnen på 150°C. Smør en form (20x28 cm). Lad mørdejen tø lidt op. Bland mandler og farin. Drys halvdelen af blandingen over dejen. Rul dejen ud på et melet bord. Vend dejen. Drys resten af blandingen på og rul ud. Beklæd formen...
-
Kirsebærtærte
Varm ovnen til 225°C. Smør 3 stykker bagepapir med fedtstof og spray dem med lidt vand. Optø dejen og rul den ud på et let melet bord. Skær 3 rune bunde ud (20 cm i diameter). Placér butterdejsbundene på bagepapiret. Bag hver bund ca...
-
Moussetærte med Fersken
Bland knuste grahamskiks med hakkede pecannødder, margarine og honning. Tryk dejen ud i bunden af en rund form med løs kant. Formen bør være 22 cm i diameter. Opvarm appelsinjuicen i en gryde. Tilsæt udblødt gelatine. Lad det sval...
-
Æblepie med Gitter
Bland mel, sukker og stødt kanel i foodprocessoren. Skær fedtstoffet i tern og findel i melblandingen til en grynet masse. Tilsæt kvark, mælk og æg. Kør det sammen til en dej. Tilsæt mere mel, hvis dejen er for blød. Del dejen i ...
-
Marengspie med Citruscreme
Tryk dejen ud i formen, prik den og forbag 10-15 minutter. Tag formen ud af ovnen og stil til side. Bland appelsinjuice, honning, Maizena og vanillesukker i en gryde, ikke aluminium. Bring det i kog under omrøring og lad det simre lidt....
-
Tiramisu-Tærte
Udrør husblasen i 1-1½ spsk vand, lad det trække ca. 5 minutter og varm det i vandbad til det smelter (15 sekunder i mikroovn på fuld effekt). Pisk Philadelphia, creme fraiche, sukker, mælk og appelsinjuice sammen med mixer i en stor s...
-
Eventyrlig Limepie
Varm ovnen til 200°C. Knus kiksene og bland dem med smeltet fedtstof og kvark til en smuldret dej. Tryk den ud i en tærteform og lad den stivne køligt, ca. 10 minutter. Bag i ovnen ca. 10 minutter. Skru ned til 175°C. Rør osten samm...
-
Chokolade/Orange Tærte
Sæt ovnen på 200°C. Optø butterdejen og rul den ud på et melet bord til ca. 3 mm´s tykkelse. Rul appelsinskallen ind i butterdejen. Beklæd en form 23 cm i diameter med løs bund, med butterdejen. Prik huller i dejen med en gaff...
-
Marengspie med Stikkelsbær
Sæt ovnen pÃ¥ 150°C. Rul dejen ud. Beklæd derpÃ¥ en rund form (20 cm i diameter) med dejen. Pisk ægget let og pensl dejen med ægget. Bag bunden i ovnen 3-4 minutter. Læg stikkelsbærrene i en gryde, bland dem med ½ dl sukker og dÃ...
-
Jordbær-Rabarber Pie
Varm ovnen til 200°C. Læg 1/3 af dejen til side. Rul resten af dejen ud mellem 2 stykker plastfolie. Beklæd en tærteform (20 cm i diameter) med dejen. Lad dejen hænge lidt ned over kanten. Rens rabarberne og skær dem i centimeter-s...
-
Amerikansk Ostekage
Fordel halvdelen af kiksene i bunden af en tærteform. Pisk alle ingredienserne i de 3 skåle for sig. Når det er gjort, vendes de 3 ting sammen og fordeles ovenpå kiksene. Resten af kiksene drysses på toppen, og kagen stilles i...
-
Toskatærte
Æg og sukker røres sammen. Derefter tilsættes de sidste ingredienser. Fyldet skal varmes (må IKKE koge). Bag bunden i 20 minutter ved 180°C. Put derefter fyldet på og bag tærten videre ca. 5 minutter....
-
American Pie med Vanilleis
Skær smøret i små stykker og smuldr det i melet. Tilsæt æg og sukker. Saml dejen hurtigt. Du skal ikke ælte dejen. Derefter stilles tærtedejen på køl. Beklæd den smurte tærteform med tærtedejen, og forbag tærtebunden i ca. 1...
-
Cremet Chokoladetærte
Smelt smør med kakao og brun farin i en tykbundet gryde. Tilsæt de knuste kager og bland godt. Fordel blandingen i en smurt tærteform på bunden og op på siderne. Pres dejen godt ud med hånden. Lad afkøle i køleskab. Bland kon...
-
Sweet Potato Pie
Bland alle ingredienserne og rør til dejen er blød. Hæld blandingen i tærtebunden og bag den ved 200° i 35-45 minutter, eller til den er fast i midten. Set i "Til Middag Hos Camille Jones"...
-
Æble-Cheesecake
Knus kiksene og smelt fedtstoffet. Bland kiks, fedtstof og råsukker. Tryk dejen ud i en springform. Fyld 1: Skræl æblerne og fjern kernehus. Skær æblerne i både. Steg æblerne møre i fedtstoffet, råsukker og kanel. Læg æblerne...
-
Østrigsk Kvarktærte
Æg og sukker piskes godt sammen. Kvark røres i. Salt, citronskal, citronsaft, vanille og mandler tilsættes. Den stiftpiskede fløde og melet blandes forsigtigt i. Dejen hældes op i en smurt raspstrøet springform. Bages på...
-
Crumbletærte Peach Melba
Pres limefrugten og bland saften med to spiseskefulde sukker. Vask ferskenerne, del dem i halve og fjern stenene. Læg de halve ferskener i en skål og dryp limesaften over dem. Læg hindbærrene i bunden af et fad og drys dem med ...
-
Pæretærte
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Bland sukker, vanillesukker og ingefær i. Saml dejen hurtigt med æg og vand. Læg dejen koldt i 1 time. Smør en tærteform eller springform (ca. 23cm i diameter). Del dej...
-
Nøddekage med Hindbær/Kiwi & Rørt Is
Nødderne males. Æggehviderne piskes stive og sukkeret piskes i. Heri blandes de malede nøddekerner helt ind i dejen. Smør en spring- eller randform (24cm) . Massen kommes i og sættes i en 150-160°C varm ovn i ca. 50 minutter....