Opskrifter » Bagværk » Tærter » Banoffee Pie
Banoffee Pie opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave banoffee pie:
- 100 g smeltet smør
- 200 g Digestive kiks
- 1 dåse kondenseret mælk
- 3 bananer
- 1/4 liter piskefløde
- Chokolade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Banoffee Pie:
Allerførst skal den kondenserede mælk koges til karamel. Den skal koges i en gryde med en karklud i bunden 3-4 timer. Dåsen skal hele tiden være dækket af vand.
Du kan godt lave karamellem i forvejen, bare stil den i køleskabet til den skal bruges. Husk at røre godt i dåsen, når du åbner.
Kværn kiksene til en grov rasp, og bland dem med smeltet smør.
Tryk bunden godt ud i bunden af en springform. Stil bunden køligt ca. ½ time.
Hæld karamellen over den afkølede bund, og stil den igen køligt en times tid.
Løsn kagen fra formen og tag siderne af. Skær bananerne i skiver, og fordel dem over kagen.
Pisk fløden og kom den over bananerne. Pynt med revet chokolade.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.