Opskrifter » Bagværk » Tærter » Jordbær-Rabarber Pie


Print opskriften på Jordbær-Rabarber Pie Print opskrift

Del på Facebook

Jordbær-Rabarber Pie opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave jordbær-rabarber pie:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Jordbær-Rabarber Pie:

Varm ovnen til 200°C. Læg 1/3 af dejen til side. Rul resten af dejen ud mellem 2 stykker plastfolie. Beklæd en tærteform (20 cm i diameter) med dejen. Lad dejen hænge lidt ned over kanten.

Rens rabarberne og skær dem i centimeter-store bidder. Optø jordbærrene. Bland rabarber og jordbær og læg dem i formen.

Bland sukker og kartoffelmel og drys blandingen over jordbær og rabarber.

Rul resten af dejen ud som et låg til pien. Skær et par cirkler ud som er 2½ cm store. Løft så forsigtigt låget op og læg det derpå over pien. Tryk kanterne til. Pensl låget med sammenpisket æg.

Bag midt i ovnen i 10 minutter. Skru derefter ovnvarmen lidt ned (190°C). bag derpå i yderligere 30 minutter eller til rabarberne er møre. Læg et stykke aluminimumsfolie over hvis den bliver for mørk. Lad pien stå og svale i ca. 5 minutter inden servering.

Jordbær-Rabarber Pie opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Jordbær-Rabarber Pie Print opskrift

Andre spændende opskrifter i tærter kategorien

Nøddekage med Hindbær/Kiwi & Rørt Is Tærte med Chokolade & Makrontop Æbletærte med Mandellåg Banoffee Pie med Valnøddebund Hindbærtærte Mississippi Mud Pie