Opskrifter » Bagværk » Tærter » Frossen Key Lime Pie
Frossen Key Lime Pie opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave frossen key lime pie:
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Frossen Key Lime Pie:
For en springform med bagepapir.
Bland ingredienserne til dejen, og tryk den fast i bunden af formen og lidt op ad siden. Bag bunden i 10 minutter ved 175°C (alm. ovn) og lad den køle af.
Rør æggeblommer, sukker og limesaft sammen i en skål. Sæt den ocer en gryde med varmt vand (ikke kogende) og opvarm massen under piskning.
Bland limesaft i den tykke masse, og tag den op af badet.
Pisk æggehviderne stive med sukker, blandmarengsmassen i cremen og fordel det på den bagte bund.
Bag kagen ved 175°C i 15 minutter. Afkøl den og frys den så.
Tag tærten op af fryseren 10 minutter før servering, og pyntes med et godt lag flødeskum eller vanilleis samt lidt revet limeskal på toppen.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.