Opskrifter » Bagværk » Tærter » Schweizisk Nøddekage


Print opskriften på Schweizisk Nøddekage Print opskrift

Del på Facebook

Schweizisk Nøddekage opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave schweizisk nøddekage:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Schweizisk Nøddekage:

Dej:

Margarine og sukker røres blødt. Æg og salt røres i.

Melet tilsættes og æltes ind i dejen. Dejen hviler mindst 1 time.

Fyld:

Sukkeret smeltes i en gryde, varmes til det er gyldent og tages fra varmen.

Vanlødder og mandler hakkes meget fint og røres i sukkeret sammen med fløden. Fyldet afkøles lidt.

2/3 af dejen rulles ud og en tærte- eller lagkageform beklædes hermed. Fyldet hældes i bunden.

Resten af dejen rulles ud og lægges over som låg. Trykkes godt til i kanten og pensles med æg.

Eventuelle rester af dej kan udskæres og lægges på låget som pynt.

Bagetid: 30-35 minutter ved 200°C. Kagen bør trække mindst 2 døgn, inden den spises.

Schweizisk Nøddekage opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Schweizisk Nøddekage Print opskrift

Andre spændende opskrifter i tærter kategorien

Hindbærtærte Banoffee Pie med Valnøddebund Jordbærtærte Pæretærte Nøddekage med Hindbær/Kiwi & Rørt Is Æbletærte med Mandellåg