Opskrifter » Bagværk » Tærter » Schweizisk Nøddekage
Schweizisk Nøddekage opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Schweizisk Nøddekage:
Dej:
Margarine og sukker røres blødt. Æg og salt røres i.
Melet tilsættes og æltes ind i dejen. Dejen hviler mindst 1 time.
Fyld:
Sukkeret smeltes i en gryde, varmes til det er gyldent og tages fra varmen.
Vanlødder og mandler hakkes meget fint og røres i sukkeret sammen med fløden. Fyldet afkøles lidt.
2/3 af dejen rulles ud og en tærte- eller lagkageform beklædes hermed. Fyldet hældes i bunden.
Resten af dejen rulles ud og lægges over som låg. Trykkes godt til i kanten og pensles med æg.
Eventuelle rester af dej kan udskæres og lægges på låget som pynt.
Bagetid: 30-35 minutter ved 200°C. Kagen bør trække mindst 2 døgn, inden den spises.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.