Opskrifter » Desserter » Bær & Frugter » Eton Mess med Bagte Rabarber
Eton Mess med Bagte Rabarber opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave eton mess med bagte rabarber:
- 2 æggehvider
- 100 g sukker
- Bagte rabarber:
- 4 stilke rabarber
- Korn af 1 vanillestang
- 100 g sukker
- Desuden:
- 2½ dl piskefløde
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Eton Mess med Bagte Rabarber:
Til 4 personer.
Tænd ovnen på 120°C (ikke varmluft).
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret lidt efter lidt, og pisk, til sukkeret er opløst.
Smør marengsmassen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag marengsen i ovnen i ca. 1 time, til den er helt tør. Bræk den i mindre stykker.
Skru ovnen op på 180°C.
Rens rabarberne, og skær dem i mindre stykker. Bland vanillekorn og sukker.
Fordel rabarberne på en bageplade beklædt med bagepapir, og drys med vanillesukkeret. Bag rabarberne i ovnen i ca. 20 minutter, til de er møre.
Pisk fløden til skum.
Byg desserten op i lag af rabarber, flødeskum og knust marengs, rør rundt og servér straks
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.