Opskrifter » Desserter » Is » Hindbærislagkage
Hindbærislagkage opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hindbærislagkage:
- 3 æg
- 250 g sukker
- 2 tsk vanillesukker
- 150 g mel
- 1 stor tsk bagepulver
- 75 g hasselnødder
- 3½ dl piskefløde
- ½ glas hindbærmarmelade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Hindbærislagkage:
Pisk æg, sukker og vanillesukker rigtig godt (5 minutter). Vend mel og bagepulver i.
Dejen hældes i en smurt og raspdrysset springform, og de hakkede hasselnøddekerner fordeles over dejen.
Bages ved 180°C i ca. 30 minutter. Når kagen er bagt, vendes den ud på sukkerdrysset bagepapir. Afkøles - og deles herefter i 2 bunde.
Pisk fløden og vend hindbærmarmeladen i. Læg dette imellem bundene, og glat kanterne.
Kagen gennemfryses - skal tøes op 5 timer inden servering.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.