Opskrifter » Desserter » Is » Hindbærparfait I
Hindbærparfait I opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hindbærparfait i :
- 250 g hindbær
- 50 + 100 g sukker
- 6 pasteuriserede æggeblommer
- ½ liter piskefløde
- Til pynt: hindbær
- 12-15 marengstoppe
- Frisk mynte
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Hindbærparfait I :
Blend 250 g hindbær og 50g sukker til en jævn puré.
Pisk i en anden skål æggeblommerne hvide og skummende med 100g sukker.
Pisk fløden til blødt skum, og vend det forsigtigt sammen med hindbærpuré og æggeskum.
Hæld iscremen i en 1½ l form, som straks sættes i fryseren i mindst 4 timer.
Pynt hindbærparfaiten med hindbær, marengstoppe og mynteblade.
Set i "Til Middag Hos Carsten Werge"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.