Opskrifter » Desserter » Is » Vanilleis med Hindbær & Chokolade
Vanilleis med Hindbær & Chokolade opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave vanilleis med hindbær & chokolade:
- ½ liter piskefløde
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 100 g flormelis
- 2 tsk vanillesukker
- En pose frosne hindbær
- Lidt over en halv plade lys chokolade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Vanilleis med Hindbær & Chokolade:
Flormelis, vanillesukker og æggeblommer (ALTID pasteuriserede) piskes sammen i en skål.
I en anden skål piskes fløden til flødeskum.
Herefter vendes flødeskummet med sukker-æggemassen.
Chokoladen hakkes og kommes i bunden af en form sammen med de frosne hindbær.
Ismassen hældes udover.
Herefter skal isen i fryseren. De første par timer skal der røres lidt i isen hver halve time, hvis du vil være sikker på, at den ikke krystalliserer.
Set i "Til Middag Hos Simon Emil Ammitzbøl"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.