Madkampen.dk » Ingredienser » Bær
Opskrifter på mad med Bær
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor bær indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Vanille Cheesecake med Oreos
Kør 160g af kiksene i en foodprocessor til fint smulder. Tilsæt det smeltede smør, og bland det sammen. Tryk blandingen ned i bunden af en 20cm springform. Hak de resterende 80 g kiks, og stil dem til side. Blød husblasen op i ...
-
Sommerkage med Mandelbund & Friske Bær
Hæld alle ingredienserne i en skål, og giv det en tur med håndmixeren til det hele er samlet. Beklæd en tærteform med bagepapir og hæld dejen i. Bag bunden på 200°C i ca. 25 minutter. Lad den afkøle på en rist. Rør kagecrem...
-
Mandelmazarin med Creme & Friske Bær
Tænd ovnen på 175°C varmluft. Smør en tærteform (28cm) med lidt smør og drys den med lidt mel. Pisk smør, sukker og marcipan sammen i en skål og pisk 3-4 minutter til blandingen er cremet. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk...
-
Thaipandekager (Vægtvogterne)
4 portioner - 9 ProPoints i hver portion Kom bærrene i en skål. Hak citronmelissen, og bland det i bærrene sammen med flormelisen. Stil skålen i køleskabet. Pisk mel, sukker, kokosmel, æg og kokosmælk sammen til en jævn dej. ...
-
Lakrids Pannacotta
4 personer. Skyl bærrene, skær dem i mindre stykker og kog dem op med sukrin og limesaft. Blend eventuelt bærrene, fordel blandingen i 4 portionsskåle eller glas og stil dem på køl. Sæt husblas i blød i koldt vand. Flæk va...
-
Vanilledessert med Bær
Fold en form af bagepapir som passer til en lille bradepande. Pisk æg og sukker skummende. Bland de tørre ingredienser. Sigt blandingen ned i æggesnapsen. Rør vandet forsigtigt i. Hæld dejen i papirsformen og bag kagen ved 200°C...
-
Pavlova med Bær & Creme Anglaise
Pavlova: Æggehviderne piskes stive. Vandet tilsættes en skefuld af gangen under piskning. Flormelis sigtes i af 2 omgange. Til sidst røres Maizena, salt, vaniliesukker og eddike i. Blandingen placeres på en bageplade belagt ...
-
Mandel Fragilité med Moccacreme
Pisk æggehviderne stive med flormelis (100g). Mandlerne hakkes i en køkkenmaskine sammen med flormelis (100g) Æggehviderne og mandlerne vendes forsigtigt sammen. Varm ovnen op til 200°C Lav 2 runde ringe på bagepapir efter ...
-
Tømmermandsjuice
Skræl æblet. Skræl guleroden. Kør alle ingredienserne gennem en juicepresser. Hæld i glas og server straks. Den her juice er rigtig god til at genskabe væskebalancen, og friske dig op igen. Opskriften er til 1 person...
-
Panna Cotta al Cioccolato Bianco
OBS skal laves dagen før! Fløden koges op med sukker. Herefter smeltes gelatinen og chokoladen heri. Sættes i skåle på køl. Pyntes med lidt friske bær og lidt revet lys chokolade. Set i "Til Middag Hos Sarah Fearringto...