Opskrifter » Desserter » Marengs » Rabarbermarengs
Rabarbermarengs opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave rabarbermarengs:
- 500 g rabarber
- 125 g sukker
- Marengs
- 3 æggehvider
- 150 g sukker
- 50 g hasselnødder
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Rabarbermarengs:
Tænd ovnen på 200°C
Skær blade og rodskede af rabarberne og skyl dem. Skær dem i 2-3 cm store stykker.
Læg rabarberne i et ovnfast fad. Drys sukker over. Sæt fadet i ovnen på en af de midterste ribber i 15 minutter.
Pisk æggehviderne stive og pisk 3 spsk sukker i. Vend resten af sukkeret i.
Hak nøddekernerne og vend dem i marengsmassen.
Fordel marengsmassen over rabarberne. Sæt fadet i ovnen igen ved 200°C i ca. 30 minutter eller til marengsen er gylden.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.