Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Rösti med Stenbidderrogn, Creme Fraiche & Rødløg
Rösti med Stenbidderrogn, Creme Fraiche & Rødløg opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave rösti med stenbidderrogn, creme fraiche & rødløg:
- 2 store bagekartofler
- Salt
- Peber
- ½ dl olie
- 25 g smør
- 2-300 g renset og saltet stenbidderrogn
- 4 spsk 38% creme fraiche
- 1 stort rødløg
- 1 kvist dild
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Rösti med Stenbidderrogn, Creme Fraiche & Rødløg:
Bagekartoflerne skrælles og rives groft på rivejern og kommes straks i iskoldt vand.
De knuges fri for vand og steges i en blanding af olie og smør på panden, til de har sat sig lidt. Derefter formes de i passende portioner og presses ned i en blinispande, eventuelt med mere smør i bunden.
Röstien steges gylden og sprød på hver side og lægges derefter på fedtsugende papir (køkkenrulle). Lige inden servering varmes de i ovnen ca. 5 minutter ved 200°C
Anrettes pænt på en tallerken med rogn, creme fraiche formet som små æg, rødløg i fine tern og en kvist dild.
Set i "Til Middag Hos Dennis Knudsen"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.