Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Rösti med Stenbidderrogn, Creme Fraiche & Rødløg


Print opskriften på Rösti med Stenbidderrogn, Creme Fraiche & Rødløg Print opskrift

Del på Facebook

Rösti med Stenbidderrogn, Creme Fraiche & Rødløg opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave rösti med stenbidderrogn, creme fraiche & rødløg:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Rösti med Stenbidderrogn, Creme Fraiche & Rødløg:

Bagekartoflerne skrælles og rives groft på rivejern og kommes straks i iskoldt vand.

De knuges fri for vand og steges i en blanding af olie og smør på panden, til de har sat sig lidt. Derefter formes de i passende portioner og presses ned i en blinispande, eventuelt med mere smør i bunden.

Röstien steges gylden og sprød på hver side og lægges derefter på fedtsugende papir (køkkenrulle). Lige inden servering varmes de i ovnen ca. 5 minutter ved 200°C

Anrettes pænt på en tallerken med rogn, creme fraiche formet som små æg, rødløg i fine tern og en kvist dild.

Set i "Til Middag Hos Dennis Knudsen"

Rösti med Stenbidderrogn, Creme Fraiche & Rødløg opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Rösti med Stenbidderrogn, Creme Fraiche & Rødløg Print opskrift

Andre spændende opskrifter i fisk & skaldyr kategorien

Karolines Tunmousse Tunmousse Lakseruller Mormors Risret med Tun Lakserulle med Flødeost Laksewraps