Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » TÃ¥rn med Avocado, Rejer & Mango
TÃ¥rn med Avocado, Rejer & Mango opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du TÃ¥rn med Avocado, Rejer & Mango:
Til 4 personer.
Start med at lave dressingen. Pres hvidløget og rør det sammen med creme fraichen. Hak jalapenos fint (fjern de værste kerner først) og bland dem i. Smag til med salt og peber.
Skær skrællen af mangoerne og skær frugtkødet i tern. Undgå den hårde kerne i midten. Kom ternene i en skål.
Flæk avocadoerne på langs, fjern stenene, og tag det grønne frugtkød ud med en ske. Skær det i fine tern, og kom dem i en anden skål. Pres lidt limesaft over.
Hæld vandet fra rejerne.
Portionsanret i en madring med avocado nederst, så et lag mango og til sidst rejer. Fjern madringen, og læg forsigtigt en klat dressing på toppen. Server med et stykke lækkert brød til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.