Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fisk i Folie
Fisk i Folie opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fisk i folie:
- 1 dåse hakkede tomater
- 15 cm porre
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk kapers
- 4 spsk creme fraiche
- Salt
- Peber
- 500 g fiskefilet
- 1 knivspids cayennepeber
- 1 spsk olivenolie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fisk i Folie:
Riv fire lige store stykker sølvpapir af, og smør dem med olie. Sæt ovnen på 200°C.
Lad tomaterne dryppe af. Rens porren og skær den i tynde ringe. Pil og hak hvidløget. Bland tomater, porre og hvidløg med kapers og creme fraiche. Smag til med salt og peber.
Skyl og tør fisken (filet af torsk, havkat eller sej). Skær det lille rygben væk på torskefiletten. Læg fisken på folien (ca. 120g per portion). krydr med salt og cayennepeber. Fordel massen med porre, kapers og creme fraiche ovenpå. Fold sølvpapiret til pakker.
Læg pakkerne på en plade, og placer den midt i ovnen. Steg ca. 20 minutter. Fiskekødet skal være hvidt og fast i konsistensen.
Anret på tallerkener og servér straks evt. med en bagt kartoffel til.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.