Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fisk med Porrer & Mornaysauce
Fisk med Porrer & Mornaysauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fisk med porrer & mornaysauce:
- 200 g porre
- 200 g gulerod
- 1½ dl frosne ærter
- 400 g torskefilet
- 5 dl mornaysauce
- 8 skiver bacon
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fisk med Porrer & Mornaysauce:
Til 4 personer.
Steg baconskiverne sprøde. Lad dem køle af.
Skær porrer i skiver og kog dem i 10 minutter. Læg dem nederst i et ovnfast fad.
Riv gulerødderne, og læg dem ovenpå porrerne sammen med ærterne.
Læg torsken (eller enhver anden hvid fisk) ovenpå, slut af med mornay sauce.
Smuldr den sprøde bacon, og fordel den over retten.
Bag det i ovnen ved 200°C i 30-40 minutter.
Serveres med ris eller pasta.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.