Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fiskefad med Spinat
Fiskefad med Spinat opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fiskefad med Spinat:
Fordel spinaten i bunden af et smurt, ildfast fad og drys med salt og peber. Hvis du bruger frossen spinat skal den først tøes op, og væden skal presses af. Hvis du bruger frisk spinat, skal du beregne 800-1000 g, og den bør blancheres først.
Skær fisken i portionsstykker, og placer disse ovenpå spinaten. Drys igen med salt og peber. Skær tomaterne i skiver, læg dem ovenpå fisken, drys med oregano og hæld mornaysaucen over. Drys evt. lidt rasp på toppen.
Retten bages midt i ovnen ved 200°C i ca. 40 minutter.
Servér fiskefadet med kartofler eller pasta samt en grøn salat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.