Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fiskegryde
Fiskegryde opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave fiskegryde:
- 1 porre
- 1 rød peberfrugt
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk smør
- 2½ dl fløde
- 4 dl creme fraiche
- 2 tsk basilikum
- ½ tsk karry
- 1 tsk sukker
- Salt
- Peber
- 800 g torskefiletter
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fiskegryde:
Skyl porren og skær den i ringe. Skær peberfrugten i terninger.
Svits porreringe, peberfrugt og knust hvidløg i smør uden at det tager farve. Tilsæt fløde og creme fraiche. Krydr med basilikum, karry, sukker, salt og peber.
Bring saucen i kog.
Skær torsken i mindre stykker og læg dem forsigtigt i saucen. Lad fisken simre i saucen 15-20 minutter eller til fisken er fast og har skiftet farve.
Servér retten med løse ris og gerne en skål salat. Portionen rækker til 4 personer.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.