Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Fiskekokotter
Fiskekokotter opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Fiskekokotter:
Hak fisken (sej) groft i en foodprocessor og kør det til fars med løg, salt og de øvrige ingredienser. Smag til med peber.
Tænd ovnen på 180°C
Skær laksen i tern. Vend lakseterningerne med dild, salt og peber, vend dem i farsen og fordel den i 2-4 smurte kokotter (forme). Stil dem i en lille bradepande med kogende vand og stil dem i ovnen ca. 25 minutter.
Vend fisken ud af kokotterne og servér dem varme med f.eks hummersovs, grøntsager og ris ELLER lune7kolde med salat og en hjemmerørt krydderurtedressing.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.