Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Laksefad
Laksefad opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave laksefad:
- 4 stykker laks
- 1 bæger pikantost
- 3 fintsnittede porrer
- 1-2 store revne gulerødder
- 250 g cherrytomater
- 2½ dl madlavningsfløde
- Salt
- Peber
- Evt. 1 glas hvidvin
Opskrift indsendt af Katharina Stendys Hammer
SÃ¥dan laver du Laksefad:
Bland de fintsnittede porrer med de revne gulerødder og fordel dem i et ovnfast fad.
Læg laksestykkerne herpå. Rør pikantosten med lidt af fløden, og fordel den over laksestykkerne.
Halvér tomaterne og fordel dem rundt i fadet. Krydr med salt og peber og hæld det sidste fløde i fadet.
Bages i ovnen ved 180°C i ca. 40 minutter (eller til grøntsagerne og laksen er møre).
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.