Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Moussaka med Tun & Ostesauce
Moussaka med Tun & Ostesauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave moussaka med tun & ostesauce:
- Tunsauce:
- 1 hakket løg
- 1½ fed presset hvidløg
- 150 g snittede champignon
- 1 spsk rapsolie
- 1 dåse hakkede tomater
- 1½ spsk tomatpuré
- 50 g fromage frais
- Salt
- Peber
- 1 dåse tun i vand
- Ostesauce:
- 2 æg
- 2 dl yoghurt naturel
- 100 g revet ost
- 1 aubergine
- 1 dl rugmel
- Salt
- Peber
- 1 spsk rapsolie
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Moussaka med Tun & Ostesauce:
Til 4 personer.
Svits løg, hvidløg og champignon i olien i en gryde.
Tilsæt de hakkede tomater, tomatpuré, fromage frais, salt og peber. Lad saucen simre 5 minutter.
Tag gryden fra varmen, og tilsæt tunen.
Rør æg, yoghurt og ost sammen.
Skær auberginen i 1 cm tykke skiver, vend dem i rugmel og steg dem på begge sider i lidt olie.
Krydr dem med salt og peber og læg dem lagvis med tunsaucen i et ovnfast fad.
Slut af med aubergineskiver, og hæld ostesaucen over.
Bag moussakaen i ovnen ved 175°C i ca. 45 minutter.
Serveres med en grøn salat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.