Opskrifter » Hovedretter » Fisk & Skaldyr » Tortilla med Laks & Spinat
Tortilla med Laks & Spinat opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tortilla med laks & spinat:
- 720 g hakket, frossen spinat
- Lidt oliemargarine
- 40 g Cheasy friskost med krydderurter
- 2 tsk salt
- 1 tsk peber
- 1 tsk revet muskatnød
- 6 tortillawraps
- 240 g laks
- 30 g ost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Tortilla med Laks & Spinat:
Til 6 personer.
Kog laksen og optø spinaten.
Svits den optøede, vredne spinat i lidt flydende margarine.
Tilsæt smøreost og krydderier.
Fordel spinatblandingen og den kogte laks i wraps´ene, og rul dem sammen om fyldet.
Læg pandekagerne i et fad, og drys med lidt revet ost. Gratinér dem i ovnen ved 180°C i ca. 10 minutter.
Server med en lækker salat.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.