Opskrifter » Hovedretter » Grøntsager » Ungarsk Bønneret
Ungarsk Bønneret opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Ungarsk Bønneret:
Bønnerne skæres i små stykker, som koges i saltet vand ca. 10 minutter.
Baconen brunes på panden uden fedtstof. Løg og hvidløg hakkes og brunes med.
Tilsæt hakket persille, skinketern og bønner. Lad det simre i 5 minutter.
Kom det hele i et ildfast fad.
Pisk æggene med creme fraiche og halvdelen af osten. Tilsæt krydderier.
Hæld saucen over retten, og drys med resten af osten.
Gratinér retten ca. 25 minutter ved 175-200°C.
Servér med salat og flutes.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.