Madkampen.dk » Ingredienser » Sauce:

Opskrifter på mad med Sauce:

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Sauce: indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Forloren Hare II

    Sauce:

    Lad brødet suge i fløden. Rør kødet med raspblandingen, mineralvand, sennep, enebær, salt og peber. Skær 3 af baconskiverne i strimler og svits dem på en tør, varm pande. Pil og hak løgene og svits dem med baconen. Rør blanding...



  2. Svenske Kødboller

    Bland kødet med krydderier og revet løg. Mos eller riv kartoflerne og tilsæt dem sammen med ægget. Rør fløde og vand i farsen. Form små kødboller og læg dem på en tallerken. Steg kødbollerne brune i fedtstoffet ved ik...


  3. Melonsalat

    Skær kødet i mindre stykker. Rens selleristilkene og skær dem i små stykker. Bland hønsekød og selleri. Halvér melonerne og tag kernerne ud. Lav runde kugler af melonkødet. Pas på ikke at beskadige skallen. Fyld skallerne med...


  4. Fyldte Avocado

    Rejerne optøes. Mayonnaise og ymer røres sammen. Gorgonzola røres i - mængden afhænger af ostens smag, den må ikke dominere. Nødderne røres i, og saucen smages til med salt og peber. Avocadoerne flækkes og stenen tages ud. ...


  5. Forloren Hare I

    Sauce:

    Tag en skål og bland de 2 slags fars sammen. Tilsæt æg, salt og peber. Kom lidt mel (ikke for meget) i farsen. Hæld farsen ud på bordet, og bland baconternene i. Rul farsen som du ønsker haren skal se ud, og tril den derefter me...



  6. Karbonader med Estragon

    Kødet kommes i en skål og blandes med salt, peber og estragon. Kartoffelmel og æggeblommer tilsættes, og farsen røres, til den er ensartet. Farsen formes til ovale bøffer, der steges på panden i fedtstof, 2-3 minutter på hver ...


  7. Gratinerede Jordbær

    Riv marcipanen ned i en skål, og rør den blød med likøren. Pisk æggeblommer skummende med flormelisen. Stil skålen i vandbad, og opvarm under stadig piskning, til saucen jævner. Rør da marcipan/likørblanding sammen med marsalavi...


  8. Ungarsk Bønneret

    Bønnerne skæres i små stykker, som koges i saltet vand ca. 10 minutter. Baconen brunes på panden uden fedtstof. Løg og hvidløg hakkes og brunes med. Tilsæt hakket persille, skinketern og bønner. Lad det simre i 5 minutter. ...