Madkampen.dk » Ingredienser » Sauce:
Opskrifter på mad med Sauce:
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Sauce: indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Forloren Hare II
Lad brødet suge i fløden. Rør kødet med raspblandingen, mineralvand, sennep, enebær, salt og peber. Skær 3 af baconskiverne i strimler og svits dem på en tør, varm pande. Pil og hak løgene og svits dem med baconen. Rør blanding...
-
Svenske Kødboller
Bland kødet med krydderier og revet løg. Mos eller riv kartoflerne og tilsæt dem sammen med ægget. Rør fløde og vand i farsen. Form små kødboller og læg dem på en tallerken. Steg kødbollerne brune i fedtstoffet ved ik...
-
Melonsalat
Skær kødet i mindre stykker. Rens selleristilkene og skær dem i små stykker. Bland hønsekød og selleri. Halvér melonerne og tag kernerne ud. Lav runde kugler af melonkødet. Pas på ikke at beskadige skallen. Fyld skallerne med...
-
Fyldte Avocado
Rejerne optøes. Mayonnaise og ymer røres sammen. Gorgonzola røres i - mængden afhænger af ostens smag, den må ikke dominere. Nødderne røres i, og saucen smages til med salt og peber. Avocadoerne flækkes og stenen tages ud. ...
-
Forloren Hare I
Tag en skål og bland de 2 slags fars sammen. Tilsæt æg, salt og peber. Kom lidt mel (ikke for meget) i farsen. Hæld farsen ud på bordet, og bland baconternene i. Rul farsen som du ønsker haren skal se ud, og tril den derefter me...
-
Karbonader med Estragon
Kødet kommes i en skål og blandes med salt, peber og estragon. Kartoffelmel og æggeblommer tilsættes, og farsen røres, til den er ensartet. Farsen formes til ovale bøffer, der steges på panden i fedtstof, 2-3 minutter på hver ...
-
Gratinerede Jordbær
Riv marcipanen ned i en skål, og rør den blød med likøren. Pisk æggeblommer skummende med flormelisen. Stil skålen i vandbad, og opvarm under stadig piskning, til saucen jævner. Rør da marcipan/likørblanding sammen med marsalavi...
-
Ungarsk Bønneret
Bønnerne skæres i små stykker, som koges i saltet vand ca. 10 minutter. Baconen brunes på panden uden fedtstof. Løg og hvidløg hakkes og brunes med. Tilsæt hakket persille, skinketern og bønner. Lad det simre i 5 minutter. ...